ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ VIESSMANN VITODENS 100-W 26KW ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Ζ.Ν.Χ.
Ο λέβητας συμπύκνωσης αερίου Vitodens 100-W Touch συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξοικονόμηση ενέργειας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε εφαρμογή. Με μικρές διαστάσεις και βάρος και αθόρυβη λειτουργία μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε κάθε χώρο ακόμα και στο εσωτερικό μιας κατοικίας, ώστε να καλύπτετε άνετα όλες τις ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Επιπλέον έχει μειωμένες εκπομπές καυσαερίων, κάτι το οποίο εξακριβώνεται από την πιστοποίηση CE-0085 BR 0432 και «Blue Angel» για την προστασία του περιβάλλοντος.
 

Ανοξείδωτος εναλλάκτης Inox-Radial

Το βασικό τμήμα του Vitodens 100-W Touch είναι ο μοναδικής τεχνολογίας ανοξείδωτος ελικοειδής εναλλάκτης Inox- Radial που εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία και υψηλή απόδοση πάνω από 109%. Είναι σχεδιασμένος ώστε να επιτυγχάνεται συμπύκνωση σε όλο του το μήκος, με μια διαδρομή καυσαερίων, για μεγαλύτερη απόδοση και έχει ευρύχωρα περάσματα νερού για να μην φράζει κατά την χρήση. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα τιτανίου με μεγάλο πάχος για να εξασφαλίζεται η αξιόπιστη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Ο ελικοειδής σχεδιασμός και οι λείες και καθαρές επιφάνειες του εναλλάκτη, δίνουν εγγυημένη απόδοση και μικρές απαιτήσεις συντήρησης, αφού δεν συγκρατούν κατάλοιπα από την καύση και την συμπύκνωση των καυσαερίων.

Επαναστατικός καυστήρας MatriX

Ο κυλινδρικός καυστήρας MatriX με πολλαπλά ανοξείδωτα πλέγματα (καινοτομία της Viessmann) σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος λειτουργίας του (αναλογία 1:6), προσφέρουν μέγιστη οικονομία και πολύ καθαρή καύση. Έτσι ο Vitodens 100-W Touch αποτελεί την ιδανική επιλογή, είτε πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα είτε για μια μονοκατοικία, αφού κάνει προσαρμογή της λειτουργίας του κάθε φορά στις ανάγκες του χώρου. Η καθαρή καύση εξασφαλίζει την σταθερά υψηλή απόδοση του λέβητα, διατηρεί τον θάλαμο καύσης καθαρό σε άριστη κατάσταση, μειώνοντας παράλληλα τις απαιτήσεις συντήρησης του λέβητα και αυξάνοντας την διάρκεια ζωής του.

Με χρήση ενός κοινού θερμοστάτη χώρου δίνεται η δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας από το εσωτερικό της κατοικίας. Με την προσθήκη ενός ψηφιακού χρονοθερμοστάτη Vitotrol 100-OT δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης χρονοπρογραμμάτων στην θέρμανση με πλήρη έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου, ενώ με το εξωτερικό αισθητήριο θερμοκρασίας και την λειτουργία του λέβητα με αντιστάθμιση υπαίθρου επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και άρα σημαντικό όφελος χρημάτων απλά και γρήγορα.

Εγγύηση αντιπροσωπείας: 10 χρόνια για τον εναλλάκτη, 5 χρόνια για τα μηχανικά μέρη (με τον εναλλάκτη ΖΝΧ) και 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά μέρη

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ VIESSMANN VITODENS 100-W 26KW ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Ζ.Ν.Χ.

  • Κωδικός Προϊόντος: 1553690666
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / 1 έως 3 ημέρες
  • Τιμή web: 1.400,00€
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%