ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ– ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ - ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗΤι θα κερδισω με το προγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

 
Κριτήρια επιλογής με βάση την οικία σας

 Κριτήρια επιλογής με βάση τον ηλιακό θερμοσίφωνα

 Επιλέξτε ανάμεσα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ελλάδα!

 


Η ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ αναλαμβάνει την ανακύκλωση του ηλεκτρικού σας θερμοσίφωνα, προσφέροντάς σας μια ευρεία γκάμα ηλιακών θερμοσιφώνων, ώστε να εκμεταλλευτείτε την κρατική επιδότηση.LINK του προγραμματος εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιδοτεί την αντικατάσταση Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων με νέους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: - Επιδότηση για αγορά καινούριου Ηλιακού Θερμοσίφωνα. - Επιδότηση για τις συμπληρωματικές εργασίες που προκύπτουν κατά την αντικατάσταση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο Ηλιακό (π.χ. εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κλπ.). - Παράδοση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα για ανακύκλωση

Κάθε Φυσικό Πρόσωπο, μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση που αφορά μία και μόνο κατοικία (κύρια ή δευτερεύουσα).

Ο Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας θα πρέπει να:
• Έχει χωρητικότητά μεγαλύτερη ή ίση των 40Lt,
• Είναι λειτουργικός πριν την απόσυρσή του & συνδεδεμένος στο χώρο σου,
• Είναι τοποθετημένος στη διεύθυνση που δήλωσες κατά την αίτηση. Εσύ θα πρέπει να:
• Είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας,
• Είσαι γεννημένος πριν από την 1η Ιανουαρίου 2006,
• Διαθέτεις ΑΦΜ και έγκυρους κωδικούς στην ΑΑΔΕ, καθώς και να έχεις υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2021.

Για να πάρεις voucher για αγορά νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα, θα πρέπει να υποβάλλεις αίτηση την ενεργή περίοδο αιτήσεων στο allazothermosifona.gov.gr, να επιλεγείς ως δικαιούχος και στη συνέχεια να εξαργυρώσεις το voucher σου στον προμηθευτή της επιλογής σου, όπως πχ. το ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ.

Εφόσον σου κοινοποιήθηκε πως είσαι δικαιούχος, προχωράς στην έκδοση των voucher, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος. Κάθε επιταγή έχει ψηφιακή μορφή, αφορά την αντικατάσταση ενός μόνο ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, συγκεκριμένο ποσό επιδότησης και συνδέεται με ένα φυσικό πρόσωπο, ενώ δε μεταβιβάζεται. Στη συνέχεια μπορείς να επισκεφτείς το Πλαίσιο, για να αγοράσεις το νέο σου Ηλιακό Θερμοσίφωνα και να ανακυκλώσεις την παλιά σου ενεργοβόρα συσκευή!

Η επιδότηση κυμαίνεται από το 50% έως και το 60% της δαπάνης αγοράς νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Συγκεκριμένα, η αξία κάθε επιταγής εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά (την χωρητικότητα δοχείου) του νέου σου θερμοσίφωνα και την τιμή της αγοράς του.

Μπορείς να αγοράσεις τον καινούργιο Ηλιακό Θερμοσίφωνα από το κατάστημα της επιλογής σου ή το τηλεφωνικό μας κέντρο με παράδοση στον χώρο σου παραδίδοντας τον παλιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα σε δεύτερο χρόνο στο εξειδικευμενο προσωπικο της ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗΣ.

Φυσικά! Στην ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ θα βρεις Ηλιακούς Θερμοσίφωνες τελευταίας τεχνολογίας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗΣ, επισκέψου το eliothermiki.gr ή επικοινώνησε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να πραγματοποιήσεις εύκολα τις αγορές σου.

Συμμετέχουν όλοι οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες που θα δεις στο site μας

Η πληρωμή μπορεί να γίνει ως εξής:
• Με πιστωτική κάρτα με δόσεις ή χρεωστική
• Μέσω e-banking (έμβασμα ή IRIS payment)
• Χρήση δωροεπιταγής ή κουπονιού εάν υπάρχει
• Συνδυασμός των παραπάνω